Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Πέμπτη 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 6μμ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Α′ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ
goneis.gym.rafinas@gmail.com
Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες Καλή Χρονιά το 2012.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας καλεί όλους τους γονείς και κηδεμόνες να συμμετέχουν στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.
ΤΗΝ Πέμπτη 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 και ώρα 6 μμ.
ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ
Όπως γνωρίζετε η σχολική χρονιά που διανύουμε ξεκίνησε χωρίς βιβλία, με πολύ λιγότερα χρήματα στις σχολικές Επιτροπές, με περικοπές μισθών στους εκπαιδευτικούς και με κοινωνικά προβλήματα που αυξάνονται από τις αποφάσεις των κυβερνώντων.
Από την προηγούμενη χρονιά είχαμε ζητήσει να λυθούν μια σειρά προβλήματα υλικοτεχνικής υποδομής του γυμνασίου. Παρόλη την παρέμβαση του συλλόγου, της Ένωσης Γονέων και των καθηγητών στο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, λύθηκαν ελάχιστα.
Η προσπάθειά μας είναι μαζί με τους καθηγητές να αντιμετωπίσουμε και να λύσουμε τα περισσότερα.
Το ΔΣ έλαβε επίσης μια σειρά αποφάσεις που έχουν κοινωνικό περιεχόμενο.
Από τις συνδρομές των μελών πέρυσι, δόθηκαν χρήματα για τις πρωτοχρονιάτικες πίτες των μαθητών, ενίσχυση για μια εκδρομή για ένα μαθητή με απολυμένο γονιό και μερική ενίσχυση στο θεατρικό.
Φέτος δίνουμε από τον Δεκέμβρη καθημερινά 20 κουλουράκια σε μαθητές που αδυνατούν να αγοράσουν έστω και αυτό. Χωρίς όμως συνδρομές σε λίγο δεν θα μπορούμε να το συνεχίσουμε.
Είναι ανάγκη να δράσουμε αλληλέγγυα στους μαθητές που οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.
Επίσης το ΔΣ έχει προτείνει στη διεύθυνση μερικές παρεμβάσεις πολιτιστικού περιεχομένου.
Θεωρούμε ότι η μεγαλύτερη συμμετοχή, η πιο πλούσια ανταλλαγή απόψεων-προτάσεων, μας δίνει ελπίδες στην από κοινού προσπάθεια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΡΑΠΑΣ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΣΠΥΡΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ